سیستم عامل اندروید قابلیت های بسیار متنوع و متعددی را در اختیار کاربران قرار می دهد. تنوع این قابلیت ها سبب شده که اغلب کاربران نسبت به وجود برخی از آن ها (قابلیت ها) آگاهی نداشته باشند. در این مقاله قصد داریم که به معرفی بهترین قابلیت های اندروید که اغلب کاربران از آن ها غافل هستند، بپردازیم. با موبایل کمک همراه باشید.
سیستم عامل اندروید هم اکنون محبوب ترین و پرکارترین سیستم عامل موبایلی جهان محسوب می شود. یکی از دلایلی که منجر به افزایش محبوبیت اندروید شده مربوط به قابلیت های متنوع و متعددی می شود که این سیستم عامل موبایلی در اختیار کاربران خود قرار می دهد. اندروید کلکسیونی از قابلیت های و امکانات مختلف است و این احتمال وجود دارد که حتی ما از وجود برخی از این قابلیت های متنوع بی خبر باشیم! گوگل همچنین سعی می کند تا به روز رسانی های مکرر اندروید، قابلیت های آن را بیشتر کند و کیفیت این سیستم عامل موبایلی را افزایش دهد. اما به نظر شما کدام قابلیت های کاربردی و جالب اندروید توسط اغلب کاربران نادیده گرفته می شوند؟ به بیان دیگر بهترین قابلیت های اندروید که اغلب ما از آن ها غافل هستیم کدامند؟
در این مقاله قصد داریم که در رابطه با این موضوع صحبت کنیم و لیستی از بهترین قابلیت های اندروید که اغلب کاربران از آن ها غافل هستند را در اختیارتان قرار دهیم. سعی می کنیم بیشتر به قابلیت هایی اشاره کنیم که کاربردی بوده و در عین حال کمتر مورد استفاده کاربران دستگاه های هوشمند اندرویدی قرار می گیرند. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش ها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، می توانید از طریق شماره های موجود با کارشناسان واحد پشتیبانی موبایل کمک تماس حاصل کنید و از آن ها راهنمایی دقیق تری بخواهید. با موبایل کمک همراه باشید.
قابلیت Google Now on Tab قابلیتی است که برای اولین بار در اندروید 6 مارشمالو ارائه شد، بنابراین اگر نسخه های پیشین سیستم عامل اندروید در دستگاهتان نصب باشد قادر به استفاده از این قابلیت نخواهید بود. به موجب این قابلیت تحت هر شرایط و در هر صفحه ای که قرار داشته باشید، می توانید بدون نیاز به جستجوی دستی در رابطه با بخش ها و گزینه های مختلف موجود بر روی صفحه نمایش دستگاه اطلاعات کسب کنید. دستیار هوشمند گوگل به واسطه قابلیت Google Now on Tab قادر خواهد بود تا هر چیزی که در صفحه گوشی هوشمندتان در حال اتفاق افتادن است را بررسی کرده و اقدامات مربوط به آن را انجام دهد. به منظور فعال سازی قابلیت Google Now on Tab کافیست که مراحل زیر را طی کنید:
وارد منوی تنظیمات یا همان Settings دستگاه شوید.
گزینه Google را انتخاب کنید
گزینه Search amp; Now را انتخاب کنید.
گزینه Voice را انتخاب نمایید.
نهایتا می توانید قابلیت Google Now on Tab را فعال یا غیر فعال کنید.
اغلب گوشی ها و تبلت های اندرویدی به NFC مجهز هستند و سیستم عامل اندروید هم با رد و بدل اطلاعات از طریق NFC سازگاری دارد. اما با این حال کاربران بسیار کمی از قابلیت NFC به منظور انتقال اطلاعات مابین دو دستگاه اندرویدی استفاده می کنند. جالب است بدانید که حتی بسیاری از کاربران از پشتیبانی یا عدم پشتیبانی دستگاه اندرویدی خود از قابلیت NFC اطلاعی ندارند! شما با استفاده از فعال کردن قابلیت NFC در دو گوشی اندرویدی می تواند به راحتی مابین آن ها فایل های همچون موزیک، عکس، ویدئو، اپلیکیشن، مخاطبین و غیره را رد و بدل سازید. برای استفاده از قابلیت NFC باید به مانند بلوتوث آن را فعال کنید. بدین منظور مراحل زیر را طی کنید:
وارد بخش تنظیمات (Settings) شوید.
گزینه More یا Connections را انتخاب کنید.
گزینه NFC را فعال نمایید.
کاهش مصرف داده (Data Saver) در مرورگر کروم
اگر از علاقمندان به وبگردی باشید، بخش عظیمی از حجم بسته اینترنتی شما توسط مرورگر کروم و جستجوهایی که انجام می دهید، صرف می شود. اما آیا می دانستید که مرورگر کروم دارای قابلیتی است که با فعال کردن آن میزان مصرف داده در مرورگر کاهش پیدا می کند به این ترتیب بدون ایجاد خلل در پروسه وبگردی، شاهد کاهش مصرف حجم بسته اینترنتی خود هم خواهید بود. این قابلیت به موجب فعال سازی گزینه ای تحت عنوان Data Saver در مرورگر کروم قابل استفاده می شود. به منظور فعال کردن این گزینه مراحل زیر را طی کنید:
مرورگر کروم را اجرا کنید.
با لمس آی سه نقطه موجود در گوشه مرورگر به منوی اصلی آن مراجعه نمایید.
گزینه Settings را انتخاب کنید.
نهایتا گزینه Data Saver را از حالت Off به حالت On منتقل نمایید.
اگر از علاقمندان به استفاده از اینترنت سیم کارت هستید، حتما می دانید که یکی از معضلات این نوع بسته های اینترنتی مربوط به گران بودن و حجم ناچیزی است که ارائه می کنند. خوشبختانه روش و ترفندی وجود دارد که با استفاده از آن می توانید میزان مصرف حجم اینترنت سیم کارت یا همان موبایل دیتا (Mobile Data) را به شدت کاهش داده و کنترل کنید. این ترفند و روش مربوط به متوقف کردن فعالیت برنامه های نصب شده دستگاه در پس زمینه می شود. بدین منظور در اندروید 7 نوقا مراحل زیر را طی کنید:
وارد منوی تنظیمات یا همان Settings دستگاه شوید.
گزینه Data Usage را انتخاب کنید.
گزینه Data Saver را لمس نمایید.
گزینه Data Saver را فعال کنید.
توجه داشته باشید که روش فوق تنها در سیستم عامل اندروید 7 نوقا قابل استفاده است. به منظور کاهش مصرف حجم اینترنت سیم کارت (موبایل دیتا) در نسخه های پیشین سیستم عامل اندروید باید مراحل زیر طی شود:
وارد منوی تنظیمات یا همان Settings دستگاه شوید.
گزینه ldquo;Data Usagerdquo; را انتخاب کنید.
آی سه نقطه موجود در گوشه سمت راست و بالای صفحه را انتخاب کنید.
گزینه Restrict background data را انتخاب نمایید.
دقت داشته باشید که با فعال کردن این گزینه ها، دیگر اپلیکیشن های نصب شده در دستگاهتان قادر نخواهند بود که با استفاده از اینترنت سیم کارت در پس زمینه دستگاه فعال بوده و اطلاعات خود را به روز رسانی کنند. در صورت تمایل می توانید برای برخی از برنامه ها نظیر تلگرام و غیره استثناء قائل شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این موضوع حتما به مطالعه مقاله ldquo;کنترل مصرف اینترنت در اندروید حین استفاده از موبایل دیتاrdquo; بپردازید.
یکی دیگر از بهترین قابلیت های اندروید که اغلب کاربران از آن غافل هستند مربوط به امکان قطع اتوماتیک وای فای با خاموش شدن صفحه نمایش می شود. با فعال کردن این آپشن شما می توانید میزان مصرف شارژ باتری دستگاه را طرز چشمگیری کاهش دهید. با فعال بودن این قابلیت، تنها زمانی که شما در حین استفاده از دستگاه باشید و صفحه نمایش آن روشن باشد، اتصال وای فای برقرار خواهد بود. به محض اینکه گوشی خود را بر روی میز قرار دهید و دستگاه به حالت اسلیپ (Sleep) منتقل شود، به طور اتوماتیک اتصال وای فای هم قطع می شود. برای فعال کردن این قابلیت کافیست که مراحل زیر را طی کنید:
به منوی تنظیمات یا همان Settings دستگاه مراجعه کنید.
گزینه Wi-Fi را انتخاب کنید.
آی سه نقطه موجود در گوشه صفحه را لمس کنید.
گزینه Advanced را انتخاب کنید.
حال گزینه Keep Wi-Fi on During Sleep را لمس نمایید و در پنجره پاپ آپ نمایش داده شده گزینه Never را انتخاب نمایید.
این قابلیت هم یکی از بهترین قابلیت های اندروید محسوب می شود که اغلب کاربران از وجود آن غافل هستند. شما با استفاده از برنامه گوگل فوتو یا گوگل فوتوز که به طور پیش فرض در دستگاهتان نصب شده است، قادر خواهید بود که از آرشیو عکس هایی که ضبط کرده اید کلیپ ویدئویی خاطره انگیزی بسازید. برای انجام این عمل مراحل زیر را طی کنید:
اپلیکیشن گوگل فوتو (Google Photo) را اجرا کنید.
انگشت خود را بر روی یکی از عکس های مد نظرتان قرار داده و کمی نگه دارید.
تمام عکس هایی که تمایل دارید در کلیپ ویدیویی شما نمایش داده شوند را انتخاب کنید.
آی ldquo;بعلاوهrdquo; موجود در گوشه سمت راست و بالای صفحه را لمس کنید.
گزینه Movie را انتخاب نمایید.
به طی کردن مراحل فوق پروسه ساخت ویدیو یا کلی مد نظر آغاز می شود و نهایتا به یک کلیپ خاطره انگیز دست پیدا می کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این قابلیت و برخی دیگر از قابلیت های برنامه گوگل فوتوز (Google Photos) می توانید از مقاله ldquo;معرفی قابلیت های پنهان برنامه Google Photo (گوگل فوتو)rdquo; استفاده کنید.
یکی دیگر از بهترین قابلیت های اندروید که البته از زمان معرفی اندروید 6 مارشمالو ارائه شده مربوط به امکان تنظیم دقیق دسترسی اپلیکیشن ها می شود. این قابلیت به شدت می تواند در حفظ حریم خصوصی کاربران و افزایش امنیت آن ها موثر واقع شود. به منظور تنظیم دسترسی اپلیکیشن ها در اندروید 6 مارشمالو مراحل زیر را طی کنید:
وارد منوی تنظیمات یا همان Settings دستگاه شوید.
گزینه Apps یا Applications را انتخاب کنید.
برنامه یا اپلیکیشن مد نظرتان را انتخاب کنید.
گزینه Permissions را لمس کنید.
در این شرایط لیستی پیش رویتان قرار می گیرد که مربوط به بخش هایی از دستگاه می شود که اپلیکیشن مورد نظر به اطلاعات آن ها دسترسی دارد. با غیر فعال کردن اسلایدر موجود در کنار هر بخش قادر به غیر فعال سازی دسترسی اپلیکیشن به بخش مد نظر می شوید.
دلیل منفجر شدن گوشی های هوشمند چیست و روش جلوگیری از آن
رفع مشکل اجرا نشدن برنامه ها بعد از آپدیت سیستم عامل اندروید
کاهش دادن وضوح صفحه نمایش دستگاه های اندرویدی
چگونه گوشی گم شده اندروید، آیفون یا ویندوز خود را پیدا کنیم
قابلیت ,های ,اندروید ,گزینه ,ها ,فعال ,قابلیت های ,را انتخاب ,انتخاب کنید ,می شود ,های اندروید ,همان settings دستگاه ,دقیق دسترسی اپلیکیشن ,فوتو google photo
درباره این سایت